انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مهارت‌آموزی به ابزار‌های زیادی نیاز دارد| افزایش ساعت مهارت‌آموزی در مدارس و هنرستان‌های کشور

  • کد خبر: ۲۹۲۲۰۵
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
مهارت‌آموزی به ابزار‌های زیادی نیاز دارد| افزایش ساعت مهارت‌آموزی در مدارس و هنرستان‌های کشور
مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مهارت‌آموزی به ابزار‌های زیادی نیاز دارد، از افزایش ساعت مهارت‌آموزی در مدارس و هنرستان‌ها براساس بند‌های مربوط به یادگیری مهارت توسط دانش آموزان در سند تحول بنیادین طی سال تحصیلی آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمید یزدانی اظهار کرد: در حال حاضر ۳ میلیون و ۹۲۰ هزارو ۱۷۴ دانش آموز در ۲۷ هزار و ۴۵۲ مدرسه در دوره اول متوسطه داریم که از این تعداد صد و یک هزار و ۱۵۷ دانش آموز اتباع هستند.

وی درباره مهارت آموزی دانش آموزان در دوره اول متوسطه عنوان کرد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به این موضوع اشاره دارد که هر دانش آموز باید یک مهارت تا پایان تحصیل خود داشته باشد، آیین نامه‌ای تحت عنوان آیین مهارت آموزی در دولت آقای رئیسی به تصویب رساندیم که برای همه ارگان‌های مرتبط وظایفی را مشخص شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: اقای کاظمی وزیر آموزش و پرورش هم این موضوع را پیگیری و تاکید کرده اند و در برنامه ایشان این موضوع دارای اولویت است. در جلسات کمیته مهارت آموزی که در روز‌های سه شنبه در معاونت برگزار می‌شود، مهارت‌ها معین شده است، زیرا که یکی از بند‌های آیین نامه به افزایش ساعت مهارت آموزی در برنامه رسمی اشاره دارد و بر این اساس در حال حاضر در جلسات کمیته باید تصمیم گیری کنند. 

یزدانی بیان کرد: در بند سند تحول بنیادین آمده است که نظام آموزشی موظف است ازطریق شورای عالی آموزش و پرورش برنامه درسی دوره ابتدایی و متوسطه را مهارتی، عملی و پروژه محور به مدت ۱۰ درصد و در دوره متوسطه ۳۰۰ ساعت افزایش دهد، تصویب و آقای صحرایی به استان‌ها ابلاغ کرده است.

وی عنوان کرد: ما می‌خواهیم از ظرفیت هنرستان‌های یک شیفته و پنجشنبه‌ها در راستای مهارت آموزی استفاده کنیم، زیرا که این هنرستان دارای ابزار هستند و مهارت آموزی به ابزار‌های زیادی نیاز دارد، همچنین از ظرفیت معلمان هنرستان‌ها که با عنوان هنر آموز فعالیت می‌کنند، استفاده کنیم. امیدواریم که برنامه درسی هم اصلاح شود و برای سال آینده طبق ساعت رسمی مدارس پیش رود، فعلاً از ظرفیت هنرستان ها، کارگاه ها، پژوهش سرا‌ها در امر مهارت آموزی استفاده می‌کنیم.

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش در باره ورود متاورس و هوش مصنوعی به آموزش رسمی در دوره اول متوسطه خاطرنشان کرد: برخی از افراد بحث هوش مصنوعی را به استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی تعمیم می‌دهد که تاکید مقام معظم رهبری است که ما می‌خواهیم جز ۱۰ کشور اول در حوزه هوش مصنوعی باشیم، توجه ایشان بر استفاده از ابزار هوش مصنوعی نبوده بلکه بر تولید در این حوزه بوده است.

یزدانی ادامه داد: ما از سال گذشته آموزش نرم افزار‌هایی از جمله کدنویسی را در دستورکار مدارس قرار دادیم، کتاب کار و فناوری دانش آموزان متوسطه اول در پایه هفتم، هشتم و نهم یک پودمانی به نام کد نویسی دارد، در سال گذشته به واسطه وزارت ارتباطات در همه استان‌ها معلمان کار و فناوری و ریاضی را آموزش کدنویسی دادند که مقرر بود، در هر استان ۱۰ هزار نفر را آموزش دهند؛ در ۱۶ استان این آموزش صورت گرفت. منتظر هستیم که در وزارت ارتباطات دولت جدید همکاری داشته و این آموزش ادامه داشته باشد.



مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره اردو و بازدید دانش آموزان از کارخانه و کارگاه‌های تولیدی بیان کرد: ما در دوره متوسطه اول این اردو‌ها را برگزار می‌کینم، زیرا که هدایت تحصیلی دانش آموزان باید در پایه نهم صورت بگیرد و برنامه اردو را در طول سال برگزار می‌کنیم.

وی گفت: مدیران مدارس به این موضوع اهتمام دارند در حالیکه دارای چالش‌های زیادی است و مدیران بازدید از کارگاه‌های کوچک را در برنامه خود دارند، همچنین در هفته مشاغل، خبرگان هر شغل به مدارس دعوت می‌کنند تا دانش آموزان با مسائل مختلف رشته شغلی از جمله امنیت، درآمد، ابزار و خطرات آشنا شوند؛ که می‌توان در این موضوع از ظرفیت والدین استفاده کنند.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->