گیر کردن دست زن جوان افغانستانی در چرخ گوشت صنعتی (۴ اسفند ۱۴۰۳) فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) حراج سکه برگزار می‌شود + لینک سفارش تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۴۰۰ نفر در کشور طی ۷۲ ساعت گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) چالدران، سردترین شهر کشور با دمای منفی ۲۱ درجه سانتی‌گراد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمال کشور (۴ اسفند ۱۴۰۳) قتل پیرمرد ۹۱ ساله در برابر دوربین مداربسته
سرخط خبرها

مهارت‌آموزی به ابزار‌های زیادی نیاز دارد| افزایش ساعت مهارت‌آموزی در مدارس و هنرستان‌های کشور

  • کد خبر: ۲۹۲۲۰۵
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
مهارت‌آموزی به ابزار‌های زیادی نیاز دارد| افزایش ساعت مهارت‌آموزی در مدارس و هنرستان‌های کشور
مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مهارت‌آموزی به ابزار‌های زیادی نیاز دارد، از افزایش ساعت مهارت‌آموزی در مدارس و هنرستان‌ها براساس بند‌های مربوط به یادگیری مهارت توسط دانش آموزان در سند تحول بنیادین طی سال تحصیلی آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمید یزدانی اظهار کرد: در حال حاضر ۳ میلیون و ۹۲۰ هزارو ۱۷۴ دانش آموز در ۲۷ هزار و ۴۵۲ مدرسه در دوره اول متوسطه داریم که از این تعداد صد و یک هزار و ۱۵۷ دانش آموز اتباع هستند.

وی درباره مهارت آموزی دانش آموزان در دوره اول متوسطه عنوان کرد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به این موضوع اشاره دارد که هر دانش آموز باید یک مهارت تا پایان تحصیل خود داشته باشد، آیین نامه‌ای تحت عنوان آیین مهارت آموزی در دولت آقای رئیسی به تصویب رساندیم که برای همه ارگان‌های مرتبط وظایفی را مشخص شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: اقای کاظمی وزیر آموزش و پرورش هم این موضوع را پیگیری و تاکید کرده اند و در برنامه ایشان این موضوع دارای اولویت است. در جلسات کمیته مهارت آموزی که در روز‌های سه شنبه در معاونت برگزار می‌شود، مهارت‌ها معین شده است، زیرا که یکی از بند‌های آیین نامه به افزایش ساعت مهارت آموزی در برنامه رسمی اشاره دارد و بر این اساس در حال حاضر در جلسات کمیته باید تصمیم گیری کنند. 

یزدانی بیان کرد: در بند سند تحول بنیادین آمده است که نظام آموزشی موظف است ازطریق شورای عالی آموزش و پرورش برنامه درسی دوره ابتدایی و متوسطه را مهارتی، عملی و پروژه محور به مدت ۱۰ درصد و در دوره متوسطه ۳۰۰ ساعت افزایش دهد، تصویب و آقای صحرایی به استان‌ها ابلاغ کرده است.

وی عنوان کرد: ما می‌خواهیم از ظرفیت هنرستان‌های یک شیفته و پنجشنبه‌ها در راستای مهارت آموزی استفاده کنیم، زیرا که این هنرستان دارای ابزار هستند و مهارت آموزی به ابزار‌های زیادی نیاز دارد، همچنین از ظرفیت معلمان هنرستان‌ها که با عنوان هنر آموز فعالیت می‌کنند، استفاده کنیم. امیدواریم که برنامه درسی هم اصلاح شود و برای سال آینده طبق ساعت رسمی مدارس پیش رود، فعلاً از ظرفیت هنرستان ها، کارگاه ها، پژوهش سرا‌ها در امر مهارت آموزی استفاده می‌کنیم.

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش در باره ورود متاورس و هوش مصنوعی به آموزش رسمی در دوره اول متوسطه خاطرنشان کرد: برخی از افراد بحث هوش مصنوعی را به استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی تعمیم می‌دهد که تاکید مقام معظم رهبری است که ما می‌خواهیم جز ۱۰ کشور اول در حوزه هوش مصنوعی باشیم، توجه ایشان بر استفاده از ابزار هوش مصنوعی نبوده بلکه بر تولید در این حوزه بوده است.

یزدانی ادامه داد: ما از سال گذشته آموزش نرم افزار‌هایی از جمله کدنویسی را در دستورکار مدارس قرار دادیم، کتاب کار و فناوری دانش آموزان متوسطه اول در پایه هفتم، هشتم و نهم یک پودمانی به نام کد نویسی دارد، در سال گذشته به واسطه وزارت ارتباطات در همه استان‌ها معلمان کار و فناوری و ریاضی را آموزش کدنویسی دادند که مقرر بود، در هر استان ۱۰ هزار نفر را آموزش دهند؛ در ۱۶ استان این آموزش صورت گرفت. منتظر هستیم که در وزارت ارتباطات دولت جدید همکاری داشته و این آموزش ادامه داشته باشد.



مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره اردو و بازدید دانش آموزان از کارخانه و کارگاه‌های تولیدی بیان کرد: ما در دوره متوسطه اول این اردو‌ها را برگزار می‌کینم، زیرا که هدایت تحصیلی دانش آموزان باید در پایه نهم صورت بگیرد و برنامه اردو را در طول سال برگزار می‌کنیم.

وی گفت: مدیران مدارس به این موضوع اهتمام دارند در حالیکه دارای چالش‌های زیادی است و مدیران بازدید از کارگاه‌های کوچک را در برنامه خود دارند، همچنین در هفته مشاغل، خبرگان هر شغل به مدارس دعوت می‌کنند تا دانش آموزان با مسائل مختلف رشته شغلی از جمله امنیت، درآمد، ابزار و خطرات آشنا شوند؛ که می‌توان در این موضوع از ظرفیت والدین استفاده کنند.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->